Aussiedoodle Europe
Wie_zijn_wij
Rasbeschrijving
Reuen
Teven
Puppies
Met Pensioen Aussiedoodle
Eigenaren
Copyright Aussiedoodle
Contact Aussiedoodle
Links Aussiedoodle
Informatie ziekten
Tip Vlooien Aussiedoodle
Tip-EHBO bij honden
Aussie nieuws

Met pensioen - Blue


Ras: Aussiedoodle F1


Pups: F1b


We vinden het erg leuk om gastgezin te zijn voor Blue. Ze is een erg leuk, lief en wil graag met je spelen. Blue heeft een goede dosis energie en houdt ons graag bezig. Ze is erg alert en ze verliest je geen minuut uit het oog. Ze wil graag overal zijn waar wij ook zijn.


Blue vindt het leuk om samen met haar baasjes dingen te ondernemen. Van een bezoek aan de duinen tot een bezoekje aan de zee, ze wil overal mee naartoe. Ze gaat vast klaar staan bij de auto als ze doorheeft dat haar baasjes eropuit gaan, want ze wil natuurlijk niet vergeten worden!


Ze speelt graag met andere honden en laat geen hond voorbij lopen zonder te laten merken dat ze graag met ze wil spelen. Maar als wij haar aandacht vragen, dan luistert ze daar natuurlijk naar. Ze mag elke avond met andere honden spelen op een losloopveldje in de buurt. Ze heeft hier al veel vriendjes gemaakt en kan goed met ze overweg.


Blue is een erg slim hondje, ze krijgt graag haar zin en laat het merken als ze het niet met ons eens is. Uiteindelijk weet ze dat ze toch naar haar baasjes moet luisteren en dan vindt ze het ook prima. Blue is ook erg leergierig, ze leert graag nieuwe dingen en heeft ze vaak na een paar keer al door.


Als Blue moe is, komt ze graag even knuffelen of bij je liggen. Alle aandacht voor haar, dat vindt ze prachtig. Blue is een geweldige hond met  een leuk karakter, veel energie en veel aandacht. Ze vergt tijd, maar dat is ze zeker waard!